Wählen Sie ein Produkt aus unserem Angebot und legen Sie es in den Warenkorb.
Seitenbereiche:
  • zum Inhalt [Alt+0]
  • zum Hauptmenü [Alt+1]

Hauptmenü schließen
  • Restaurant Bauernmarkt
    • Tischreservierung
    • Speisekarte
    • Mittagsmenü
    • Getränkekarte
    • Weinkarte
  • Restaurant Rauhensteingasse
    • Mittagsmenü
  • Kochsalon
    • Kochkurse
    • Kochevent
    • FAQ
  • Gutscheine
  • Kontakt & Impressum
  • AGB & Datenschutz
WRENKH
Hauptmenü:

Hauptmenü anzeigen

RESTAURANT AM
BAUERNMARKT 10
1010 Wien

MO–FR, 11:00 bis 23:00
SA, 12:00 bis 23:00


TISCHRESERVIERUNG

 Z U R Ü C K

 

ABENDMENÜ (EN)

KLASSIK KARTE (EN)

GETRÄNKE (EN)

MITTAGSMENÜ

Inhalt:
zurück

SPEISEKARTE
CLASSICS 9/25



SOUPS & STARTERS

Ginger Pumpkin Soup

with pumpkin seed oil and roasted seeds

VEGAN A, O

9

Vegetable Consommé

with chive oil
and champignon parmesan dumplings

VEGETARIAN A, C, F, G, L

9,5

Butternut Squash & Garlic

garlic lard and oven roasted squash
with chard, pumpkin seed mayo and baguette

VEGAN A, O

16

Beet tatar

with lovage mayo, crispy capers
and toasted brioche

VEGETARIAN A, C, G, F, M | VEGAN OPTIONAL A, F, M

17,5

Oyster Mushrooms

with roasted potato dumplings
in a pointed red pepper sauce

VEGAN A, O

18

SALADS

Lucky Salad

rapeseed oil dressing, crispy buckwheat, roasted smoked tofu and herder's cheese

VEGETARIAN A, F, G, M, O

18

small 13

Wrenkh Salad


rapeseed oil dressing, crispy polenta, roasted smoked tofu and parmesan

VEGETARIAN A, F, G, M, O

18

small 13

Styrian Salad

pumpkin seed oil dressing, crispy quinoa and roasted smoked tofu

VEGAN A, F, M, O

18

small 13

MAINS

Potato Goulash

with grilled mushroom sausages and sour cream

VEGAN A, F

18

Käsespätzle & Butternut Squash

Austrian cheese dumplings
with fermented butternut squash

VEGETARIAN A, C, G, O

22

Mushroom Schnitzel

deep-fried, Viennese mushrooms
with parsley potatoes and lemon mayo

VEGETARIAN A, C, G, M

25

DESSERTS

Chia Pudding

with pumpkin seed granola
and blueberry confit

VEGAN F, H

8

Freshly baked chocolate cake

with wild berry compote

VEGETARIAN A, C, G, O

12

G’wuzelte Mohnnudeln

gnocchi rolled in poppy seeds,
with honey butter and sour cherry ragout

VEGETARIAN A, C, G, O

12


  • Restaurant Bauernmarkt
    • Tischreservierung
    • Spezial
  • Restaurant Rauhensteingasse
  • Kochsalon
  • Gutscheine
  • Kontakt & Impressum
  • AGB & Datenschutz

WRENKH
RESTAURANT & KOCHSALON

Bauernmarkt 10, 1010 Wien

MO–FR 11 bis 23  SA 12 bis 23
Küche bis 22:00
Sonn & Feiertag geschlossen


RESTAURANT RAUHENSTEINGASSE

MO – FR 11 bis 16
Küche bis 16:00
SA, SO & Feiertag geschlossen

 

nach oben springen